TESTOSTERONE CYPIONATE 10 ml - 250 mg / ml

  • 34.00€
Опаковка: Стерилна, стъкло, multi dose 10 ml - 250 mg / ml. 

Съдържание: Testosterone cypionate 250 mg/ml. 

Разтворител: In Grapeseed Oil.

Описание: TESTOSTERONE Cypionate е естер на естествено срещания в човешкото тяло тестостерон. TESTOSTERONE Cypionate е относително бавен тестостерон, с много силно андрогенно и силно анаболно действие. Използва се от атлети, които искат за по-дълго време да изградят качествени мускули и значителна сила. Предпочита се от професионалните спортисти. След мускулното инжектиране на TESTOSTERONE Cypionate, следва бавно, за седмици пълно усвояване от организма. TESTOSTERONE Cypionate се разгражда на тестостерон и мастни киселини. 

Дозировка: TESTOSTERONE Cypionate принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването на организма и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много спортисти и културисти да намалят почивките между тренировките. Cypionate или т.нар. бавен Тестостерон често се комбинира с други стероиди. Дозировката не бива да превиша 500мг седмично.

Медицински показания: TESTOSTERONE Cypionate се използва при лечението на хормонална дистрофия при мъже, причинена от дефицит на тестостерон: Хипопитуитаризъм; Симптоми на мъжкия климакс (намалено либидо и физическа и интелектуална активност); Синдром след кастрация (андрогенен дефицит след кастриране); Остеопороза, причинена от андрогенна недостатъчност; запазване на половото съзряване; Евнухоидизъм, неразвити гениталии; Импотенция с хормонален произход;

Моля, запознайте се внимателно с описанието в кутията на продукта, преди да приемате този препарат.

TESTOSTERONE CYPIONATE 10 ml - 250 mg / ml

  • 34.00€