ANDROPEN 10 ml - 375 mg / ml

  • 49.00€
Опаковка: Стерилна, стъкло, multi dose 10 ml - 375 mg / ml. 

Съдържание: Testosterone Acetate 40 mg/ml, Testosterone Decanoate 110 mg/ml, Testosterone Propionate 65 mg/ml, Testosterone Phenylpropionate 65 mg/ml, Testosterone Cypionate 95 mg/ml. 

Разтворител: In Grapeseed Oil.

Описание: Атлетите обикновено използват ANDROPEN, за да покачат мускулната маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enanthate, употребата на ANDROPEN причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. ANDROPEN е бързодействащ препарат и има дълъг живот в кръвта. Сместа от пет тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец. 

Дозировка: Приемът на ANDROPEN варира от 375мг до 1000мг седмично. Въпреки че ANDROPEN остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Медицински показания: При мъжете ANDROPEN се прилага за лечение на андрогенен дефицит след кастрация, евнухоидизъм, хипопитуитаризъм, хормонална импотентност, симптоми на климакс при мъже (намалено либидо и физическа и интелектуална активност), някои форми на безплодие с нарушена сперматогенеза, остеопороза, причинена от андрогенна недостатъчност. При жените ANDROPEN се използва за лечение на високи нива на естроген, миома на матката; ендометриоза; рак на гърдата; остеопороза.

Моля, запознайте се внимателно с описанието в кутията на продукта, преди да приемате този препарат.

ANDROPEN 10 ml - 375 mg / ml

  • 49.00€