• PARABOLAN 10 ml - 100 mg / ml

PARABOLAN 10 ml - 100 mg / ml

  • 55.00€
Опаковка: Стерилна, стъкло, multi dose 10 ml - 100 mg / ml. 

Съдържание: Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate 100 mg/ml. 

Разтворител: In Grapeseed Oil.

Описание: Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate става известен на пазара за спортни добавки под търговското наименование Parabolan (Параболан). Атлетите използвали препарата, отбелязват значителни резултати. За да добиете представа колко мощен стероид е Параболан, трябва да знаете, че препарат като Тестостерон има анаболен рейтинг 100, докато Тренболон има рейтинг 500. Той е много подходящ в предсъстезателен период. Спортисти, използвали Параболан, споделят, че изгарят мазнини дори когато диетата им не е много чиста.

Дозировка: Тъй като Параболан е многоцелеви препарат,  се прилага както за мускулен обем, така и за мускулен релеф. Много добра комбинация е 100мг. Параболан  на всеки два дни: В стероиден цикъл за маса се комбинира с Testosterone propionate. В период на чистене и мускулен релеф комбинацията с Winstrol или Анавар. Подходящ е и за силова подготовка. 

Медицински показания: Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate  се използва за лечение на наддаване след продължителна операция, хронична инфекция или тежка травма. Използва се и за минимизиране на мускулната дистрофия, причинена от лечение с кортикостероиди, и за намаляване на костната болка, причинена от остеопороза.

Моля, запознайте се внимателно с описанието в кутията на продукта, преди да приемате този препарат.

PARABOLAN 10 ml - 100 mg / ml

  • 55.00€