TESTOSTERONE ENANTHATE 10 ml - 250 mg / ml

  • 34.00€
Опаковка: Стерилна, стъкло, multi dose 10 ml - 250 mg / ml. 

Съдържание: Testosterone enanthate 250 mg/ml. 

Разтворител: In Grapeseed Oil.

Описание: TESTOSTERONE enanthate е естер на естествено срещания в човешкото тяло тестостерон. TESTOSTERONE enanthate е относително бавен тестостерон, с много силно андрогенно и силно анаболно действие. Използва се от атлети, които искат за по-дълго време да изградят качествени мускули и значителна сила. Предпочита се от професионалните спортисти. След мускулното инжектиране на TESTOSTERONE enanthate, следва бавно, за седмици пълно усвояване от организма. TESTOSTERONE enanthate се разгражда на тестостерон и мастни киселини. 

Дозировка: Oбичайният прием варира между 250мг до 1000мг. или от един до 4 мл. седмично, в зависимост от теглото Ви. Дози над 500мг е по-добре да бъдат разделени на два приема седмично. 

Медицински показания: TESTOSTERONE enanthate се използва при лечението на хормонална дистрофия при мъже, причинена от дефицит на тестостерон: Хипопитуитаризъм; Симптоми на мъжкия климакс (намалено либидо и физическа и интелектуална активност); Синдром след кастрация (андрогенен дефицит след кастриране); Остеопороза, причинена от андрогенна недостатъчност; запазване на половото съзряване; Евнухоидизъм, неразвити гениталии; Импотенция с хормонален произход;

Моля, запознайте се внимателно с описанието в кутията на продукта, преди да приемате този препарат.

TESTOSTERONE ENANTHATE 10 ml - 250 mg / ml

  • 34.00€