TRENBOLONE ACETATE 10 ml - 100 mg / ml

  • 47.00€
Опаковка: Стерилна, стъкло, multi dose 10 ml - 100 mg / ml. 

Съдържание: Trenbolone acetate 100 mg/ml. 

Разтворител: In Flaxseed Oil.

Описание: TRENBOLONE acetate осигурява резултати в относително кратък период от време. TRENBOLONE acetate се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. TRENBOLONE acetate не ароматизира. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл ще бъде много плътна и дефинирана. TRENBOLONE acetate придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. След прием на TRENBOLONE acetate се наблюдава прираст на качествена мускулатура. TRENBOLONE acetate е стероид с дълго действие. 

Дозировка: Повечето атлети инжектират TRENBOLONE acetate два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1мл. всеки втори ден. TRENBOLONE acetate се прилага за повишаване на резултатите от професионални тежкоатлети, бодибилдъри и културисти. При прием от 200мг до 300 мг. седмично или 2 до 3 милилитра  TRENBOLONE acetate, няма писк за черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. 

Медицински показания: TRENBOLONE acetate се използва за лечение на наддаване след продължителна операция, хронична инфекция или тежка травма. Използва се и за минимизиране на мускулната дистрофия, причинена от лечение с кортикостероиди, и за намаляване на костната болка, причинена от остеопороза. TRENBOLONE acetate е част от класа на анаболните стероиди. TRENBOLONE acetate причинява по-малко странични ефекти. Това лекарство не ароматизира и се свързва много ефективно с андрогенния рецептор. Протеиновият метаболизъм е силно повлиян от това лекарство. TRENBOLONE acetate помага за насърчаване на синтеза на протеини, а също така балансира нивото на азота в организма. Метаболизмът се засилва и прави превръщането на протеините по-добро.

Моля, запознайте се внимателно с описанието в кутията на продукта, преди да приемате този препарат.

TRENBOLONE ACETATE 10 ml - 100 mg / ml

  • 47.00€