WINSTROL 10 ml - 50 mg / ml

  • 37.00€
Опаковка: Стерилна, стъкло, multi dose 10 ml - 50 mg / ml. 

Съдържание: Stanozolol 50 mg/ml. 

Разтворител: In Flaxseed Oil.

Описание: WINSTROL е с формула с удължено действие върху протеиновата обмяна. WINSTROL повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти. В добавка към изгарянето на мазнини WINSTROL e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка: WINSTROL се прилага мускулно. Разтворът трябва да бъде затоплен до телесна температура преди да се постави инжекцията. WINSTROL може да се смеси с всички препарати на маслена основа и може да се комбинира в една спринцовка. Прилага се от 50 до 100 мг. през ден или три пъти седмично. WINSTROL е подходящ е за всички атлети, които искат да постигнат значими резултати за късо време. Освен това прилагането му е много по-безболезнено от всички водноразтворими препарати. 

Медицински показания: WINSTROL се използва за лечение на общо влошаване, апластична анемия, анорексия, възстановителни, хронични и инвалидизиращи заболявания, постменопаузална остеопороза или възрастни хора, загуба на мускулна маса и отрицателен баланс на азот. Използва се и при нефротични синдроми, астма, ринит, ревматоиден артрит и др., За да противодейства на катаболния ефект на стероидите, както и за завършване на лечението на пролегите, фрактури на бавна консолидация, остеопороза, обширни изгаряния, преди и след-оперативни периоди, като профилактично лечение на наследствен ангиоедем чрез увеличаване на протеиновия синтез.

Моля, запознайте се внимателно с описанието в кутията на продукта, преди да приемате този препарат.

WINSTROL 10 ml - 50 mg / ml

  • 37.00€